Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
The Pollock crossdressers
OM BILDET:
Størrelse 54 x 88 cm
Bildebredde: 54 x 88 cm
Opplag: 150 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
ANDRE VARIANTER:
KUNSTNER:
Edvarda Braanaas
OM EDVARDA BRAANAAS:
Norsk billedkunstner med base i Oslo og Los Angeles. Edvarda er utdannet ved Statens Kunstakademi har en BA-grad i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo.

Siden begynnelsen av 1990-tallet har Edvarda hatt flere separate og kollektive utstillinger i både Europa og USA. Hun har vært aktivt involvert i kunstscenen i Los Angeles siden 2014.

Edvarda viser sine arbeider i både etablerte og mindre etablerte kunst arenaer. Hun er en del av bølgen av nye satsinger som fortsetter å utvide grensene for hvordan kunst oppleves. I tillegg til sin egen kunst produksjon sitt, har Edvarda jobbet med en rekke prosjekter i skjæringspunktet mellom kunst og illustrasjon, litteratur og digitale flater.

FLERE BILDER
Vi har 11 bilder til av Edvarda Braanaas. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
D.G.A
OM D.G.A:
Digital Graphic Artwork. En blandingsteknikk hvor man blander det analoge og det digitale. Utgangspunktet er et tradisjonelt manuelt laget bilde. Et bilde laget av en kunstner ved hjelp av maling, tegning eller andre maleriske verktøy. Bildet blir så digitalt fotografert eller scannet. Neste trinn foregår på dataskjerm hvor kunstneren arbeider videre på det nå digitale bildet. Når kunstneren er fornøyd med resultatet er bildet klart for trykking eller utskriving fra en digital printer. Fordelen ved denne trykke- eller utskriftsmetoden er at den gir langt større kontroll med sluttresultatet enn f eks litografi eller serigrafi.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
- 5% kunstneravgift
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Det Gylne Snitt AS
Et velrennomert kunstgalleri med et stort utvalg kunst fra profilerte norske kunstnere.
Vi holder til i FROGNERVEIEN 24, 0263 OSLO
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.