Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Kundalini 2
OM BILDET:
Størrelse 51 x 51 cm
Bildebredde: 51 x 51 cm
Opplag: 300 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
ANDRE VARIANTER:
KUNSTNER:
Art Ranger
OM ART RANGER:
Ingar Aasen ble født i Fredrikstad 1964, etter utdanning på Estetisk linje på Glemmen i Fredrikstad og Vika Maler og Tegneskole i Oslo. Ingar Aasen, eller ART RANGER som han liker å kalle seg ble for alvor kjent etter sine «Performance», som ART kalte de «Kunst-stunts» han gjorde både mot Slottet og Stortinget i Oslo.

Han ble plukket ut til å ha en utstilling i Norway House, under OL i Salt Lake i 2002. Her ble ART den eneste kunstneren som ble med fra Norge da andre trakk seg på grunn av det som skjedde i New York 11. september 2001. Her stilte Ingar ut hele 23 store bilder og ble vist stor interesse av alle besøkende. Etter dette ble bilder levert både til de kongelige i Oslo og til den Norske Ambassaden i Washington hvor Knut Vollebæk da var ambassadør for Norge. Art hadde videre ett lenger opphold i Los Angeles i 2008-2009, hvor han blant annet hadde en større utstilling på Luxus Hotellet Grafton hvor han satset på «Hip Hop Art». Etter flere reiser til USA og Sør-Amerika gjennom årene har han hele tiden bodd i sin «Militærleir» på Øra i Fredrikstad. Den nye serien med bilder som det nå er produsert «Grafiske Blad» av er laget med ny teknologi og av de fremste eksperter på dette i Norge, slik at både farger og detaljer er så identiske som mulig. Papiret som er benyttet er av høyeste kvalitet håndlaget fransk kunstpapir i 100% ekte bomull og fargene er av tilsvarende høyere kvalitet som Serigrafi eller Litografi, når det gjelder lysekthet og holdbarhet. Sammen med ekte japansk naturblekk som ikke misfarger trykket med kjemikalier gir dette målt fargeholdbarhet i lys opp mot 200 år. Bildene er så økologiske at de sier man kan spise dem.

Serien som presenteres nå er, kalt «Kundalini», nummerert og signert av Art Ranger (300 eksemplarer av hvert bilde). Du kan lese mer om Kundalini på Wikipedia

FLERE BILDER
Vi har 9 bilder til av Art Ranger. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
D.G.A
OM D.G.A:
Digital Graphic Artwork. En blandingsteknikk hvor man blander det analoge og det digitale. Utgangspunktet er et tradisjonelt manuelt laget bilde. Et bilde laget av en kunstner ved hjelp av maling, tegning eller andre maleriske verktøy. Bildet blir så digitalt fotografert eller scannet. Neste trinn foregår på dataskjerm hvor kunstneren arbeider videre på det nå digitale bildet. Når kunstneren er fornøyd med resultatet er bildet klart for trykking eller utskriving fra en digital printer. Fordelen ved denne trykke- eller utskriftsmetoden er at den gir langt større kontroll med sluttresultatet enn f eks litografi eller serigrafi.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
- 5% kunstneravgift
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Det Gylne Snitt AS
Et velrennomert kunstgalleri med et stort utvalg kunst fra profilerte norske kunstnere.
Vi holder til i FROGNERVEIEN 24, 0263 OSLO
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.